blog

29 January 2023

Smjestaj Crna Gora 2023


Ukoliko planirate da posjetite Crnu Goru tokom 2023godine ,treba vam smjestaj,transfer onda ste na pravom mjestu.

Na nasem sajtu mozete ,pronaci najbolju ponudu smjestaja u Crnoj Gori.Velika ponuda objekata za zimsku i ljetnju sezonu 2023.

Nudimo vam direktni kontakt sa vlasnikom smjestaja bez dodatne provizije.Bilo da vam treba ,apartaman,kuca,soba kod nas mozete  

pronaci sve.Nudimo vam i transfere od/do aerodroma Tivat,Podgorica moguc dogovor i van granica Crne Gore,vozite se  jeftino i sigurno.

Crna Gora je ekoloska drzava,tom cinjenicom zauzima primarno mjesto na turistickim mapama. Mnogobrojni suncani dani u ljetnjim mjesecima i velika kolicina snijega u zimskom periodu, odredjuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski – ljetnji i zimski – rekreativni.

 

Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vracaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogucavaju upoznavanje sa tradicijom i obicajima.

U poslednje vrijeme, prateci svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uzivati i turisti.